Můj nejoblíbenější produkt na Leole

Dnešní NEJ je má osobní srdcová záležitost. S perlami pracuji přes 10 let a během té doby postupně střídám náušnice, které nejraději nosím.

Model na fotografii, náušnice Cristina, jsou aktuálně mé nejoblíbenější. Zamilovala jsem se do nich v momentě, kdy jsem je viděla v portfoliu našeho německého dodavatele Norberta při jeho pravidelné návštěvě v Praze. Měly tu správnou velikost, snadno se nasazovaly, a ta perla!
Přemluvila jsem ho, aby mi je hned na místě nechal, "že si je potřebuji nafotit do eshopu"  a samozřejmě jsem okamžitě objednala první várku.

Pár týdnů poté mi od Norberta přišel email, ve kterém mi sdělil, že s manželkou ukončují činnost rodinné firmy - oba jsou již v důchodovém věku a jelikož nevyrábějí v Číně, dokážete si asi představit, jaké jsou jejich hlavní obchodní starosti. Byl to pro mne hrozně smutný okamžik, "vyrostla" jsem s nimi, byl na ně spoleh a nejednou mi dobře poradili, když jsem to velmi potřebovala. Naše náhrdelníky mají dodnes jejich zlaté kuličkové uzávěry, které jsou dle mého názoru nepřekonatelné. Vždyť svého času vyráběli uzávěry také pro slavného šperkaře Mikimota!

Náušnicím Cristina teď bude patřit smutné NEJ - budou to náušnice s nejkratší dobou prodeje, protože už jen doprodáváme poslední kusy a nové jsou v nedohlednu. Myslím, že se tomu říká "limited edition". Pokud se vám líbí, na nic nečekejte a objednávejte, jsou opravdu krásné.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Andrea Bartošková

Outfit inspirace: Gossip Girl

Zákulisí Leoly: šperky na zakázku