Nejprodávanější produkt na Leole

Naše třetí NEJ bude pro změnu patřit náušnicím - a to modelu Monica. Jsou to naše nejprodávanější zlaté náušnice, z mého pohledu jejich NEJ ale spočívá v něčem jiném: koupilo si je nejvíc mých kamarádek a příbuzných! 😅

Dají se nosit nonstop, aniž by obtěžovaly, píchaly či jinak vadily. S kolegyní Natálkou jsme si je oblíbily nejvíc v období, kdy jsme měly malé děti a - přiznám se - také jsme v nich i spaly.

Ano, vím, s perlami nedoporučujeme se koupat (šampóny, spreje na vlasy a jiná chemie jim neprospívají), ale v případě těchto náušnic je to odpustitelné. Jsou osazeny polokulatou perlou, jejíž výměna není nijak nákladná záležitost. A když jsme u těch malých dětí, nějaké lehké zatáhnutí také snesou, což se o všech modelech nedá říct (dámy budou znát ty situace, kdy lovily vytrhnuté náušnice ze svetru/ pod ním).

Pokud stále vybíráte něco pod stromeček, a máte možnost si balíček vyzvednout v Praze, máte stále čas. Balíčky připravujeme nyní každý den do pondělí 23.12, kdy v 18h objednávky uzavřeme.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Andrea Bartošková

Outfit inspirace: Gossip Girl

Zákulisí Leoly: šperky na zakázku